@ARTICLE{Navab, author = {Javadinejad, Mohammad and Bahramnezhad, Fatemeh and Navid, Hossein and Gheiasi, Seyede Fatemeh and Navab, Elham and }, title = {What nurses need to know about interactions of diet containing vitamin K with warfarin: A review study}, volume = {10}, number = {1}, abstract ={خلاصه هدف. مطالعه مروری حاضر با هدف بررسی تداخلات غذایی و رژیم حاوی ویتامین k در بیماران مصرف­ کننده وارفارین از دیدگاه مراقبتی انجام شد. زمینه. وارفارین یکی از پرکاربردترین داروهای ضد انعقاد خوراکی است. یکی از نگرانی­های معمول در مصرف وارفارین، تداخلات غذایی آن است که به­ طور عمده به علت ویتامین k رخ می­دهد. پرستار به عنوان اولین فرد حرفه­ای در مسیر درمانی مراقبتی و مسئول اصلی آموزش به بیمار می­تواند نقش مهمی در کاهش این تداخلات غذایی که چالشی برای بیماران است داشته باشد. روش کار: مطالعه مروری حاضر در سال 1400-1399 با جست­وجوی کتابخانه­ای و جست­وجو در پایگاه­های اطلاعاتی PubMed ،Chochrane Library ،Web of Science ،Scopus ،Up-to-date ،OVID ،CINAHL ، Magiran و SID با کلیدواژهای فارسی وارفارین، تداخلات غذایی، رژیم ویتامین K، آموزش به بیمار، و پرستار، و معادل انگلیسی آنها برای یافتن مقالاتی که در بازه زمانی 1999 تا 2021 منتشر شده بودند انجام شد. از مجموع 30 مقاله یافت­شده، پس از بررسی براساس معیارهای ورود و کیفیت مطالعات، 8 مقاله وارد مرور متون شد. یافته ­ها. مقدار دریافت ویتامین K در رژیم غذایی باید ثابت نگه داشته شود. این میزان، 90 تا120 میکروگرم در روز است. بیماران باید در مورد ویتامین K و مواد غذایی مختلف و مکمل­ها به طور مناسب و پیوسته آموزش ببینند. در این زمینه، نقش پرستار به عنوان یکی از ارکان آموزش به بیمار بسیار مهم و اساسی است. نتیجه ­گیری. با توجه به نقش پرستار در آموزش به این بیماران توصیه می­شود این آموزش در مورد تداخلات غذایی با استفاده از منابع معتبر و روزآمد جهانی­ باشد که با روش­هایی مثل تهیه راهنمای بالینی، ساخت فیلم و طراحی اپلیکیشن و گنجاندن جداول میزان ویتامین K موجود در مواد غذایی امکان­پذیر است. }, URL = {http://journal.icns.org.ir/article-1-721-fa.html}, eprint = {http://journal.icns.org.ir/article-1-721-fa.pdf}, journal = {Cardiovascular Nursing Journal}, doi = {}, year = {2021} }